Kirjoitettu

Miten käsittelemme henkilötietojasi?

LEI-tunnus.fi kunnioittaa yksityisyyttäsi. Kaikki tietävät, että EU:n yleinen tietosuoja-asetus, joka tunnetaan jopa paremmin lyhenteellä GDPR:llä, astui voimaan 25.5.2018. Tietosuoja-asetus vaikuttaa muun muassa siihen, miten LEI-tunnus.fi voi kerätä ja käyttää asiakkaidensa henkilötietoja. Toimintamme on aina perustunut avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Siksi toivomme, että perehdytte tätähän tiedotukseen yhdessä tietosuojaselosteemme kanssa.

Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on kertoa palveluumme liittyvästä henkilötietojesi käsittelystä avoimesti ja ymmärrettävästi. Kun tiedät, miten tietojasi käsitellään, voit arvioida käsittelyn asianmukaisuutta ja myös käyttää henkilötietojen käsittelyä koskevia oikeuksiasi. Pyrimme kaikessa toiminnassamme minimoimaan henkilötietojen käsittelyä.

Tietosuojaseloste on asiakasrekisterin tietosisältöä, tietojen käsittelyn oikeusperusteita sekä käyttötarkoituksia kuvaava asiakirja. Tietosuojaseloste on saatavilla osoitteessa http://www.lei-tunnus.fi/lisatietoja/tietosuoja/.

Pidätämme oikeuden muuttaa ja päivittää tietosuojaselosteita tarpeen vaatiessa. Kerromme tietosuojaselosteisiin tehtävistä olennaisista muutoksista näkyvällä tavalla, esimerkiksi uutiset-sivullamme.

Mahdolliset tietosuojaa koskevat kysymykset voi osoittaa sähköpostitse osoitteeseen info(a)lei-tunnus.fi.