Tietosuoja

 

viimeksi päivitetty 24.5.2018

LEI-tunnus.fi kunnioittaa Sinun yksityisyyttäsi ja noudattaa kulloinkin sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä, mukaanlukien EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR) ja yhtiön sisäistä tietosuojaohjeistusta (data protection policy).

Toimintamme on aina perustunut avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on kertoa palveluumme liittyvästä henkilötietojesi käsittelystä avoimesti ja ymmärrettävästi. Kun tiedät, miten tietojasi käsitellään, voit arvioida käsittelyn asianmukaisuutta ja myös käyttää henkilötietojen käsittelyä koskevia oikeuksiasi. Pyrimme kaikessa toiminnassamme minimoimaan henkilötietojen käsittelyä. Henkilötietoja käsitellään lain mukaan ja vain siihen tarkoitukseen ja siinä laajudessa kuin palveluidemme tarjoamiseksi on tarpeen.

Tietosuojaseloste on kunkin yksittäisen rekisterin tietosisältöä, tietojen käsittelyn oikeusperusteita sekä käyttötarkoituksia kuvaava asiakirja. Tietosuojaseloste on saatavilla. Pidätämme oikeuden muuttaa ja päivittää tietosuojaselosteita tarvittaessa. Kerromme tietosuojaselosteisiin tehtävistä olennaisista muutoksista näkyvällä tavalla, esimerkiksi uutiset-sivullamme.

Jos jokin tietosuojaa koskeva asia askarruttaa, mahdolliset tietosuojaa koskevat kysymykset voit osoittaa sähköpostitse osoitteeseen info(a)lei-tunnus.fi.

 


Katso lisäksi:

TIETOSUOJASELOSTE