Kirjoitettu

Teidän palveluksessanne

Jokaisen palvelun takana on jokin kiinnostuksen herättänyt idea. Ideat ovat aina peräisin ihmisiltä. LEI-tunnus.fi-palvelun taustalla oli ajatus helpottaa suomalaisten yhteisöjen LEI-tunnusten hakuprosessia ja tehdä se kustannustehokkaasti. Ketkä ovat idean takana?

 

 

Viktor Östman
viktor@lei-tunnus.fi

Vaasalainen kaksikielinen rahoituksen opintojaan Hankenilla viimeistelevä Viktor Östman toimii yrityksen toimitusjohtajana. Viktor vastaa yrityksen myynnin ja markkinoinnin koordinoinnista, rahaliikenteen hoitamisesta sekä yleisesti kaikista toimitusjohtajalle kuuluvista tehtävistä. Viktor on ohjelmoinut myös yrityksen käyttämät back-office -työkalut. Viktor työskentelee yksityisen sijoitusalan yhtiön back office -tehtävissä.

 

Santeri Jusslin
santeri@lei-tunnus.fi

Santeri Jusslin viimeistelee oikeustieteen opintojaan tutkimalla sijoitusrahastojen sopimusoikeudellisia yhtymäkohtia Helsingin Yliopiston Vaasan oikeustieteellisessä yksikössä. Santeri vastaa yrityksen lainopillisista asioista sekä viestinnästä ja brandin rakentamisesta. Santeri on, kaiken markkinointimateriaalin lisäksi, suunnitellut yrityksen asiakasrajapinnan käyttöliittymän ja asiakkaan tilausprosessin. Santerilla on aiempaa työkokemusta muun muassa työnantajajärjestöstä ja finanssialan compliance-tehtävistä.

 

Stefan Bäckström
stefan@lei-tunnus.fi

Espoolainen Stefan Bäckström on suorittanut maisterin opinnot sekä oikeus- että kauppatieteissä lähinnä erikoistumalla sijoitustoiminnan struktuureihin ja arvostamismenetelmiin. Stefan vastaa suhteista virallisiin LEI-myöntäjiin sekä kilpailutusprosessista. Tämän lisäksi Stefan auttaa Viktoria suhdetoiminnassa suhteessa yrityksen avainyhteistyökumppaneihin ja -asiakkaisiin. Stefan on työskennellyt rahoitusalalla vuodesta 2011 lakimies- ja riskienhallintatehtävissä.